DSpace Repository

Analiza condițiilor în sistemul eco-pedologic și trasabilității la cultivarea cerealelor și depozitarea pentru export conform ISO 9001

Show simple item record

dc.contributor.advisor GODOROJA, Mariana
dc.contributor.author GANDRABURA, Petru
dc.date.accessioned 2024-02-20T11:46:13Z
dc.date.available 2024-02-20T11:46:13Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation GANDRABURA, Petru. Analiza condițiilor în sistemul eco-pedologic și trasabilității la cultivarea cerealelor și depozitarea pentru export conform ISO 9001: tz. de master: Programul de studiu: Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Cond. Mariana GODOROJA, 2024. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/26488
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Annotation, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul tezei de master constă în: analiza condițiilor de cultivare a cerealelor în GȚ „Gandrabura Valeriu” și a trasabilității la cultivarea cerealelor și depozitarea pentru export conform standardelor internaționale Pentru realizarea scopului au fost realizate următoarele obiective tezei de master: 1. Analiza trasabilității și evaluării riscurilor la cultivarea cerealelor conform bunelor practici în agricultură; 2. Descrierea proceselor tehnologice la cultivarea și depozitarea cerealelor și a cerințele de igienă pentru operațiunilor tehnologice în contextul asigurării inofensivității. 3. Analiza trasabilității și evaluării riscurilor la depozitarea cerealelor pentru export. Valoarea aplicativă a lucrării constă în elaborarea şi implementarea în producţie a sistemului de management a calității cerealelor conform planului HACCP. en_US
dc.description.abstract The aim of the master's thesis consists in: the analysis of the conditions of grain cultivation in GȚ "Gandrabura Valeriu" and the traceability of grain cultivation and storage for export according to international standards. To achieve the goal, the following objectives of the master's thesis were achieved: 1. Analysis of traceability and risk assessment in the cultivation of cereals according to good practices in agriculture; 2. Description of the technological processes in the cultivation and storage of cereals and the hygiene requirements for technological operations in the context of ensuring harmlessness. 3. Analysis of traceability and risk assessment when storing grain for export. The applicative value of the work consists in the development and implementation in production of the grain quality management system according to the HACCP plan. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranța alimentelor en_US
dc.subject cereale en_US
dc.subject standarde de siguranța alimentelor en_US
dc.subject food safety en_US
dc.subject cereals en_US
dc.title Analiza condițiilor în sistemul eco-pedologic și trasabilității la cultivarea cerealelor și depozitarea pentru export conform ISO 9001 en_US
dc.title.alternative Analysis of the conditions in the eco-pedological system and traceability in grain cultivation and storage for export according to ISO 9001 en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account