DSpace Repository

Îmbunătățirea calității și siguranței cărnii de pui broiler

Show simple item record

dc.contributor.advisor CAISÎN, Larisa
dc.contributor.author VRANCEAN, Alexandra
dc.date.accessioned 2024-02-09T08:00:08Z
dc.date.available 2024-02-09T08:00:08Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation VRANCEAN, Alexandra. Îmbunătățirea calității și siguranței cărnii de pui broiler: tz. de master: Programul de studiu: Siguranța alimentelor de origine animală. Cond. Larisa CAISÎN, 2024. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/26327
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul tezei de master a fost în studierea unor aspecte legate de identificarea factorilor de calitate și siguranță care caracterizează tehnologia de creștere a puilor în cadrul unității, precum și factorii care influențează procesul de hrănire și, implicit, calitățile fizico-chimice, senzoriale și alte caracteristici ale cărnii de pui. Obiectivele ştiinţifice: cercetare pentru evaluarea factorilor tehnologici implicați în imbunatatirea calitatii puiilor de carne; determinarea indicatorilor de calitate ai cărnii de pui broilleri; studiul indicatorilor organoleptici ai cărnii puilor broiler; studiul indicatorilor de siguranță la creșterea puilor și a calității cărnii acestora. en_US
dc.description.abstract The aim of the master's thesis was in studying aspects related to identifying quality and safety factors that characterize the technology of raising chicks within the unit, as well as the factors that influence the feeding process and, implicitly, the physical-chemical, sensory and other features of the chicken Scientific objectives: research to evaluate the technological factors involved in improving the quality of broilers; determining the quality indicators of broiler chicken meat; the study of the organoleptic indicators of the meat of broiler chickens; the study of safety indicators when raising chickens and their meat quality. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject carne de pui broiler en_US
dc.subject siguranța cărnii en_US
dc.subject calitatea cărnii en_US
dc.subject broiler chicken meat en_US
dc.subject meat safety en_US
dc.subject meat quality en_US
dc.title Îmbunătățirea calității și siguranței cărnii de pui broiler en_US
dc.title.alternative Improving the quality and safety of broiler chicken meat en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account