dc.contributor.author | IUŞAN, Larisa | |
dc.contributor.author | TERENTIEVA, Galina | |
dc.contributor.author | MIGALATIEV, Olga | |
dc.date.accessioned | 2023-12-21T10:06:32Z | |
dc.date.available | 2023-12-21T10:06:32Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | IUŞAN, Larisa, TERENTIEVA, Galina, MIGALATIEV, Olga. Produs alimentar extrudat şi procesul de obținere a acestuia. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2021. ed. a 5-a., 10-12 Noiembrie 2021, Galaţi, Romania, 2021, p. 125. ISBN 978-606-696-091-5. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-606-696-091-5 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/25551 | |
dc.description | Nr. Brevet Invenție Nr. 6876 (AGEPI, Republica Moldova). Categoria invenției - A.7. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă – Medicamente | en_US |
dc.description.abstract | Invenția se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor extrudate destinate pentru consum în calitate de dejun uscat. La realizarea procedeului se pregătește amestecul în baza boabelor de soriz, la care se adaugă crupe de porumb și germeni de grâu. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse extrudate din cereale | en_US |
dc.subject | dejunuri uscate | en_US |
dc.title | Produs alimentar extrudat şi procesul de obținere a acestuia | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: