dc.contributor.author | IUŞAN, Larisa | |
dc.contributor.author | TERENTIEVA, Galina | |
dc.contributor.author | COJUCARI, Ludmila | |
dc.date.accessioned | 2023-12-21T09:37:26Z | |
dc.date.available | 2023-12-21T09:37:26Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | IUŞAN, Larisa et al. Prepararea amestecurilor de cereale extrudate pentru fabricarea produselor fără gluten. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2021. ed. a 5-a., 10-12 Noiembrie 2021, Galaţi, Romania, 2021, p. 123. ISBN 978-606-696-091-5. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-606-696-091-5 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/25546 | |
dc.description | Nr. Brevet Invenție Nr. 6802 (AGEPI, Republica Moldova). Categoria invenției - A.7. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă – Medicamente | en_US |
dc.description.abstract | Invenţia se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor extrudate din cereale, care pot fi utilizate pentru fabricarea produselor fără gluten. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse extrudate din cereale | en_US |
dc.subject | produse fără gluten | en_US |
dc.title | Prepararea amestecurilor de cereale extrudate pentru fabricarea produselor fără gluten | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: