DSpace Repository

Analiza contextului nutrițional în cadrul instituțiilor de învățământ în vederea alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale

Show simple item record

dc.contributor.author HORTIUC, Maria
dc.contributor.author RADU, Oxana
dc.date.accessioned 2023-12-01T11:36:35Z
dc.date.available 2023-12-01T11:36:35Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation HORTIUC, Maria. Analiza contextului nutrițional în cadrul instituțiilor de învățământ în vederea alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale: tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. Oxana RADU, 2023. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25129
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Annotation, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării: studierea particularităților alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale și elaborarea recomandărilor pentru îmbunătățirea alimentației lor în instituțiile de învățământ din Republica Moldova. Obiectivele lucrării: studiul aspectelor alimentației sănătoase copiilor cu dizabilități intelectuale; analiza modului de organizare a alimentației în cadrul instituției de învățământ "Orfeu"; stabilirea contextului nutrițional al copiilor cu dizabilități intelectuale în Republica Moldova; elaborarea recomandărilor în vederea optimizării alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale în cadrul instituției de învățământ "Orfeu". en_US
dc.description.abstract The actuality of the subject: elaboration of new recommendations in order to optimize the nutrition of children with intellectual disabilities in specialized institutions. The purpose of the work: studying the particularities of the nutrition of children with intellectual disabilities and developing recommendations for improving their nutrition in educational institutions in the Republic of Moldova. Objectives: the study of the aspects of healthy food for children with intellectual disabilities; analysis of the way of organizing food in the educational institution "Orfeu"; establishing the nutritional context of children with intellectual disabilities in the Republic of Moldova; elaboration of recommendations to optimize the nutrition of children with intellectual disabilities in the educational institution "Orfeu". en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject alimentația copiilor en_US
dc.subject cerințe educaționale speciale en_US
dc.subject regimuri alimentare en_US
dc.subject gluten en_US
dc.subject lactoză en_US
dc.subject children's nutrition en_US
dc.subject special educational requirements en_US
dc.subject diet en_US
dc.subject lactose en_US
dc.title Analiza contextului nutrițional în cadrul instituțiilor de învățământ în vederea alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale en_US
dc.title.alternative Analysis of the nutritional context within educational institutions in order to feed children with intellectual disabilities en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account