DSpace Repository

Analize fizico-chimice ale alimentelor: produse făinoase, de cofetărie şi ambalaje. Partea a 2-a: Îndrumar de laborator

Show simple item record

dc.contributor.author BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
dc.contributor.author ROTARI, Elena
dc.date.accessioned 2023-08-11T07:10:38Z
dc.date.available 2023-08-11T07:10:38Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation BANTEA-ZAGAREANU, Valentina, ROTARI, Elena. Analize fizico-chimice ale alimentelor: produse făinoase, de cofetărie şi ambalaje. Partea a 2-a: Îndrumar de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei. Fac. Industria Alimentară, Cat. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2012. 113 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/23640
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Prezenta lucrare este întocmită pe baza recomandărilor didactico-metodice ale programelor tipice şi este concepută pentru a acoperi programul analitic al disciplinelor “Analize fizico – chimice ale alimentelor: produse de panificaţie, cofetărie şi ambalaje”, “Controlul calităţii produselor alimentare” (titularul cursului dr., conf. univ. V. Bantea - Zagareanu). Scopul elaborării actualului îndrumar este ridicarea nivelului de pregătire practică a studenţilor, apropierea maximumă a activităţii lor de condiţiile de producţie şi formarea inginerului modern în domeniu. Îndrumarul prezintă metodele contemporane de cercetare şi analiză care constituie o componentă importantă a progresului tehnico-ştiinţific şi se adresează studenţilor de la specialităţile cu profil alimentar 541.2. Tehnologia produselor alimentare, cadrelor didactice din domeniul industriei alimentare. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject analiza alimentelor en_US
dc.subject produse făinoase en_US
dc.subject produse de cofetărie en_US
dc.subject ambalaje alimentare en_US
dc.title Analize fizico-chimice ale alimentelor: produse făinoase, de cofetărie şi ambalaje. Partea a 2-a: Îndrumar de laborator en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account