dc.contributor.author | BAERLE, Alexei | |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T06:25:22Z | |
dc.date.available | 2023-06-28T06:25:22Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | BAERLE, Alexei. Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare: Monografie. Univ. Tehn. a Moldovei. Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Oenologie şi Chimie. Chişinău: Tehnica UTM, 2023. 177 p. ISBN 978-9975-45-950-1. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-950-1 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/23340 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Monografia reprezintă un studiu al problematicii prolongării funcționalității compușilor biologic activi (CBA) în organismele vii, în sistemele model, în compozițiile și în produsele alimentare. În lucrare sunt analizate diferite fenomene fizico-chimice și procedee tehnologice, care contribuie la stabilizarea CBA, fiind importante la elaborarea alimentelor cu proprietăți funcționale. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | compuși biologic activi | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.title | Prolongarea funcționalității compușilor biologic activi în compozițiile alimentare: Monografie | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: