DSpace Repository

Cercetări privind calitatea brânzei proaspete de vacă

Show simple item record

dc.contributor.advisor CHIȚANU, Ana
dc.contributor.author IARMENCO, Elizaveta
dc.date.accessioned 2023-05-18T06:42:58Z
dc.date.available 2023-05-18T06:42:58Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation IARMENCO, Elizaveta. Cercetări privind calitatea brânzei proaspete de vacă. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Chișinău, 2022, p. 131. ISBN 978-9975-64-336-8. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-64-336-8
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/22812
dc.description.abstract Lucrarea dată are scop principal de a efectua cercetări privind siguranța și calitatea brânzei proaspete de vacă, fabricată într-o unitate de producere autohtonă. Pentru atingerea acestui scop s-au studiat următoarele obiective: analiza ambalării și etichetării probelor de testare, determinarea caracteristicilor organoleptice şi fizico-chimice ale brânzei proaspete de vacă. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Agrară de Stat din Moldova en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject brânză proaspătă en_US
dc.subject brânză de vacă en_US
dc.subject proprietăți organoleptice en_US
dc.subject proprietăți fizico-chimice en_US
dc.title Cercetări privind calitatea brânzei proaspete de vacă en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account