DSpace Repository
Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.
Login
DSpace Home
→
Colecția instituțională
→
Conferințe
→
Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.
GODOROJA, Vadim
URI:
http://repository.utm.md/handle/5014/22613
Date:
2022
Abstract:
Scopul cercetării constă în studierea particularităților siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus Officinalis L.
Show full item record
Files in this item
Name:
Conf-UASM-Stud-Do ...
Size:
295.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
This item appears in the following Collection(s)
Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor
Chişinău : UASM, 2022
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register