dc.contributor.advisor | VACARCIUC, Liviu | |
dc.contributor.author | PANG, Wei | |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T10:15:51Z | |
dc.date.available | 2023-04-27T10:15:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | PANG, Wei. Clasificarea și regimul tehologic la producerea băuturilor naționale în China. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Chișinău, 2022, p. 37. ISBN 978-9975-64-336-8. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-64-336-8 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/22609 | |
dc.description.abstract | Scopul cercetării este axat pe analiza sortimentului de băuturi alcoolice, clasificarea lor și a regimului tehnologic acceptat tradițional și cel modern din R. Chineză. Obiectivele: constau în vederea analizei arealelor de producție, caracteristica materiei prime utilizată pentru fabricarea gamei de băuturi speciale, particularitățile tehnologice vechi și noi. Material și metode: studiu realizat în baza analizei informației din literatură, dar și din surse web, experiența seculară, materie primă utilizată tradițional pentru producția diferitor băuturi în raport cu clima, solurile și resursele acvatice. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Agrară de Stat din Moldova | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | băuturi alcooloce | en_US |
dc.subject | China | en_US |
dc.subject | materie primă | en_US |
dc.subject | vinificație | en_US |
dc.subject | vinuri aromatizate | |
dc.title | Clasificarea și regimul tehologic la producerea băuturilor naționale în China | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: