DSpace Repository

Cercetări privind producerea vinului roșu sec și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului

Show simple item record

dc.contributor.advisor CUMPANICI, Andrei
dc.contributor.author RUSU, Corina
dc.date.accessioned 2023-02-09T08:38:31Z
dc.date.available 2023-02-09T08:38:31Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation RUSU, Corina. Impactul factorilor tehnologici asupra activităţii antioxidante ale laptelui de capră: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Andrei CUMPANICI, 2023. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/22092
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Studiu bibliografic (1 pag.), Referințe bibliografice. en_US
dc.description.abstract Teza este consacrată cercetărie privind producerea vinului roșu sec și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject vinuri roșii seci en_US
dc.title Cercetări privind producerea vinului roșu sec și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account