DSpace Repository

Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină

Show simple item record

dc.contributor GODOROJA, Mariana
dc.contributor.advisor NICOLAESCU, Gheorghe
dc.contributor.author UNTILA, Nicolae
dc.date.accessioned 2023-01-10T09:14:00Z
dc.date.available 2023-01-10T09:14:00Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation UNTILA, Nicolae. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină: tz. de master: Programul de studiu: Siguranţa alimentelor de origine vegetală. Cond. şt. Gheorghe NICOLAESCU, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/21929
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În teză este reflectat studiul ce ține de particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină. en_US
dc.description.abstract The thesis reflects the study related to the particularities of food safety in obtaining sea buckthorn production. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranța alimentelor en_US
dc.subject cătină en_US
dc.subject pomicultură en_US
dc.subject food safety en_US
dc.subject sea buckthorn en_US
dc.title Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de cătină en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account