dc.contributor.author | BALANUȚĂ, Anatol | |
dc.contributor.author | COVACI, Ecaterina | |
dc.contributor.author | SCLIFOS, Aliona | |
dc.contributor.author | ȚURCANU, Tatiana | |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T11:34:05Z | |
dc.date.available | 2022-10-27T11:34:05Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | BALANUȚĂ, Anatol, COVACI, Ecaterina, SCLIFOS, Aliona et al. Operațiuni tehnologice realizate în vinificația primară: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Departamentul Oenologie și Chimie: Tehnica UTM, 2022. 100 p. ISBN 978-9975-45-840-5. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-840-5 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/21576 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Bibliografie, Cuprins. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Lucrarea este elaborată în conformitate cu curricula disciplinară a cursului și cuprinde material teoretic și descrieri practice de efectuare a lucrărilor de laborator. Materialul expus este structurat în 8 lucrări de laborator în corespundere cu obiectivele generale ale cursului la disciplina menționată. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | vinificație primară | en_US |
dc.subject | tehnologia vinificației | en_US |
dc.title | Operațiuni tehnologice realizate în vinificația primară. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: