DSpace Repository

Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente fucţionale

Show simple item record

dc.contributor.author GHENDOV-MOȘANU, Aliona
dc.date.accessioned 2022-09-08T11:47:50Z
dc.date.available 2022-09-08T11:47:50Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation GHENDOV-MOȘANU, Aliona. Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente fucţionale. In: PROINVENT 2019. Salonul internaţional al cercetării ştiinţifice, inovării şi inventicii. 20 - 22 martie 2019, ed. 17, Cluj-Napoca, Romania, 2019, p. 352. ISBN 978-606-737-356-1. en_US
dc.identifier.isbn 978-606-737-356-1
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/21113
dc.description.abstract Monografia “Compuși biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcționale” reprezintă o sinteză amplă privind utilizarea compușilor biologic activi de origine vegetală horticolă (aronia, cătina albă, măceș, păducel și tescovina de struguri) în producerea unor alimente funcționale, produse de panificație și cofetărie. Lucrarea include cercetările efectuate în cadrul unor proiecte comune cu alte instituții de cercetare-dezvoltare și de învățământ superior din Republica Moldova și din România. Monografia este destinată specialiștilor în domeniu și studenților (nivelul licență, master, doctorat). en_US
dc.description.abstract The monograph "Biologically active compounds of horticultural origin for functional foods" is a comprehensive synthesis on the use of biologically active compounds of horticultural origin (aronia, sea buckthorn, rose hip, hawthorn and grape marc) in the manufacture of functional foods, bakery and confectionery products. The paper includes the research carried out in joint projects with other Institutions for Reseach & Development and Higher Education from the Republic of Moldova and Romania. The monograph is intended for specialists in the field and for students (bachelor, master, doctorate). en_US
dc.language.iso en en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject compuși biologic activi en_US
dc.subject aronia en_US
dc.subject cătină albă en_US
dc.subject măceș en_US
dc.subject păducel en_US
dc.subject tescovină de struguri en_US
dc.subject biologically active compounds en_US
dc.subject sea buckthorn en_US
dc.subject rose hip en_US
dc.subject hawthorn en_US
dc.subject grape marc en_US
dc.title Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente fucţionale en_US
dc.title.alternative Biological active compounds of horticultural origin for functional foods en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account