dc.contributor.author | GOLOVACI, Florin-Anastasie | |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T07:34:42Z | |
dc.date.available | 2022-08-22T07:34:42Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | GOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor = Technical Scientific Conference of Undergraduate, Master and PhD Students, Universitatea Tehnică a Moldovei, 29-31 martie 2022. Chișinău, 2022, vol. 2, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3. ISBN 978-9975-45-830-6 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-828-3 | |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-830-6 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/20850 | |
dc.description.abstract | Criza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Covid 19 | en_US |
dc.subject | industrie alimentară | en_US |
dc.title | Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: