DSpace Repository
Efectul utilizării pectinei de mere în tehnologia fabricării batoanelor vegetale
Login
DSpace Home
→
Colecția instituțională
→
Conferințe
→
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
→
2022
→
Secţia Tehnologia Produselor Alimentare
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efectul utilizării pectinei de mere în tehnologia fabricării batoanelor vegetale
DASCAL, Anastasia
;
CEȘKO, Tatiana
URI:
http://repository.utm.md/handle/5014/20753
Date:
2022
Abstract:
Scopul cercetărilor prezentate a fost studiul efectului de utilizare a suspensiei de pectină în calitate de agent de legare și de acoperire în tehnologia de fabricare a batoanelor din fructe uscate.
Show full item record
Files in this item
Name:
Conf-TehStiint-UT ...
Size:
577.1Kb
Format:
PDF
View/
Open
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
This item appears in the following Collection(s)
Secţia Tehnologia Produselor Alimentare
SECTION OF FOOD TECHNOLOGIES
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register