DSpace Repository

Tehnologia produselor de patiserie. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator

Show simple item record

dc.contributor.author COVALIOV, Eugenia
dc.contributor.author CHIRSANOVA, Aurica
dc.contributor.author SIMINIUC, Rodica
dc.date.accessioned 2022-05-10T09:12:38Z
dc.date.available 2022-05-10T09:12:38Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation COVALIOV, Eugenia, CHIRSANOVA, Aurica, SIMINIUC, Rodica. Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentație și Nutriție: Tehnica UTM, 2022. 82 p. ISBN 978-9975-45-796-5. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-796-5
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/20248
dc.description Fişierul ataşat conţine: Prefaţă, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicațiile metodice de față sunt destinate studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţă redusă, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, programele de studii 0721.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice, 1010.1 Servicii publice de nutriţie, 072 Managementul restaurantelor și serviciilor de catering. Scopul cursului este: iniţierea studenţilor în domeniul preparării produselor de patiserie şi modalităţii de executare la întreprinderea de alimentaţie publică; cunoaşterea problemelor privind materiile prime şi auxiliare utilizate la prepararea produselor de patiserie; cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a diferitelor grupe de produse de patiserie, precum și prepararea semifabricatelor folosite în patiserie, a cremelor şi a glazurilor; implicarea studenţilor în activitatea desfăşurată şi discuţii pe marginea aspectelor prezentate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse de patiserie en_US
dc.subject întreprinderi de alimentaţie publică en_US
dc.title Tehnologia produselor de patiserie. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account