dc.contributor.advisor | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina | |
dc.contributor.author | MIHAILA, Violeta | |
dc.date.accessioned | 2022-03-29T08:34:38Z | |
dc.date.available | 2022-03-29T08:34:38Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | MIHAILA, Violeta. Efectul colorantului galben obținut din plante în fabricarea maselor de caramel. tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Conducător: BANTEA-ZAGAREANU, Valentina. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2022. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/19944 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul tezei a constat în demonstra eficiența utilizării colorantului natural galben – cartamidina extras din plantele de safflor asupra masei de caramel, prin evaluarea calității caracteristicilor fizico-chimice, antioxidante, tehnologice și organoleptice a maselor de caramel. | en_US |
dc.description.abstract | The aim of the thesis was to demonstrate the efficiency of using the natural yellow dye - cartamidine extracted from safflower plants on the caramel mass, by evaluating the quality of the physico-chemical, antioxidant, technological and organoleptic characteristics of caramel masses. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | masă de caramel | en_US |
dc.subject | colorant natural | en_US |
dc.subject | safflor | en_US |
dc.subject | caramel mass | en_US |
dc.subject | natural dye | en_US |
dc.subject | safflower | en_US |
dc.title | Efectul colorantului galben obținut din plante în fabricarea maselor de caramel | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: