DSpace Repository

Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului

Show simple item record

dc.contributor.advisor BALANUȚĂ, Anatol
dc.contributor.author COHANOVSCAIA, Stella
dc.date.accessioned 2021-09-17T10:17:17Z
dc.date.available 2021-09-17T10:17:17Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation COHANOVSCAIA, Stella. Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului. Cond. şt.: BALANUȚĂ Anatol. In: Conferinţa Tehnico-ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-23 noiembrie, 2013. Chişinău, 2014, vol. 2, pp. 13-14. ISBN 978-9975-45-310-3. ISBN 978-9975-45-312-7 (Vol.2). en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-310-3
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/17094
dc.description.abstract Metodele de obținere a distilatelor de vin în Franța și Moldova sunt diverse. Scopul lucrării experimentale este compararea acestor metode utilizând vinul brut din acelaș soi de struguri luat în volume egale. Comparate au fost cum compozițiile chimice așa și cele organoleptice ale distilatelor. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject distilat de vin en_US
dc.subject „frunte” en_US
dc.subject „mijloc” en_US
dc.subject „coadă” en_US
dc.title Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account