dc.contributor.advisor | BALANUȚĂ, Anatol | |
dc.contributor.author | COHANOVSCAIA, Stella | |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T10:17:17Z | |
dc.date.available | 2021-09-17T10:17:17Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | COHANOVSCAIA, Stella. Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului. Cond. şt.: BALANUȚĂ Anatol. In: Conferinţa Tehnico-ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 15-23 noiembrie, 2013. Chişinău, 2014, vol. 2, pp. 13-14. ISBN 978-9975-45-310-3. ISBN 978-9975-45-312-7 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-310-3 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/17094 | |
dc.description.abstract | Metodele de obținere a distilatelor de vin în Franța și Moldova sunt diverse. Scopul lucrării experimentale este compararea acestor metode utilizând vinul brut din acelaș soi de struguri luat în volume egale. Comparate au fost cum compozițiile chimice așa și cele organoleptice ale distilatelor. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | distilat de vin | en_US |
dc.subject | „frunte” | en_US |
dc.subject | „mijloc” | en_US |
dc.subject | „coadă” | en_US |
dc.title | Compararea metodelor de distilare discontinue a vinului la producerea divinului | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: