DSpace Repository

Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid

Show simple item record

dc.contributor.advisor DESEATNICOVA, Olga
dc.contributor.author TIMUȘ, Irina
dc.date.accessioned 2021-07-16T10:53:50Z
dc.date.available 2021-07-16T10:53:50Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation TIMUȘ, Irina. Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid: tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. șt. DESEATNICOVA Olga. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/16583
dc.description Fișierul atașat conține: Rezumat, Cuprins, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În cadrul tezei de master cu titlul ,, Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid” au fost cercetat consumul de sare în lume și în Republica Moldova, consecințele consumului excesiv de sare, principalele afecțiuni cauzate de acesta și principalele alimente cu un conținut crescut de NaCl. Prezenta lucrare cuprinde 74 pagini structurată în 3 compartimente: studiul bibliografic, materiale și metode de cercetare și rezultate și discuții. Lucrarea în întregime conține 15 figuri, 21 tabele și 57 surse bibliografice. În compartimentul analitic se reflectă problema alimentației sănătoase și reducerii consumului de sare, principalele consecințe ale consumului excesiv de sare și alimentele ce cresc aportul de sare în organism. De asemena a fost studiat rolul sării în tehnologia panificației și sortimentul de produse achloride în Republica Moldova. en_US
dc.description.abstract Dans le mémoire de maîtrise intitulé "Technologie de fabrication d'un produit de boulangerie achloride" ont été étudiés la consommation de sel dans le monde et en République de Moldova, les conséquences d'une consommation excessive de sel, les principales maladies causées par celui-ci et les principaux aliments à haute teneur de NaCl. Cet article comprend 74 pages structurées en 3 compartiments: étude bibliographique, matériels et méthodes de recherche, résultats et discussions. L'ensemble de l'article contient 15 figures, 21 tableaux et 57 sources bibliographiques. La partie analytique reflète la question de la saine alimentation et de la réduction de la consommation de sel, les principales conséquences de la consommation excessive de sel et des aliments qui augmentent la consommation de sel dans l'organisme. Le rôle du sel dans la technologie de la boulangerie et l'assortiment de produits à base de chlorure en République de Moldavie a également été étudié. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject panificație achlorid en_US
dc.subject consum de sare en_US
dc.subject tehnologia panificației en_US
dc.subject boulangerie achloride en_US
dc.subject la consommation de sel en_US
dc.subject la technologie de la boulangerie en_US
dc.title Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account