dc.contributor.advisor | BOIȘTEAN, Alina | |
dc.contributor.author | MARCU, Oxana | |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T09:53:07Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T09:53:07Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | MARCU, Oxana. Optimizarea tehnologiei de obținere a oțetului de vin: tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. șt. BOIȘTEAN Alina. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/16578 | |
dc.description | Fișierul atașat conține: Rezumat, Cuprins, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul tezei de master „Optimizarea tehnologiei de obținerea oțetului de vin” constă în obținerea oțetului de vin prin fermentarea acetică naturală cu ajutorul diferitor materiale de substrat. Unul din obiectivele lucrării constă în obținerea oțetului de vin natural cu parametrile senzoriale de înaltă calitate. | en_US |
dc.description.abstract | The purpose of the master's thesis "Optimizing the technology of obtaining wine vinegar" is to obtain wine vinegar by natural acetic fermentation with the help of various fillers. One of the objectives of the paper is to obtain natural wine vinegar with high quality sensory parameters | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | oțet de vin | en_US |
dc.subject | fermentarea acetică naturală | en_US |
dc.subject | parametrii senzoriali | en_US |
dc.subject | wine vinegar | en_US |
dc.subject | natural acetic fermentation | en_US |
dc.title | Optimizarea tehnologiei de obținere a oțetului de vin | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: