dc.contributor.author | TATAROV, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-06-18T08:54:27Z | |
dc.date.available | 2021-06-18T08:54:27Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | TATAROV, Pavel. Chimia produselor alimentare: Ciclu de prelegeri. Partea 1. Univ. Tehnica a Moldovei, Fac.Tehnologie si Management in Industria Alimentara, Catedra Tehnologia Conservarii. Chisinau: U.T.M., 2007. 124 p. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/16063 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Ciclul de prelegeri a disciplinei „Chimia produselor alimentare” se adresează studenţilor specialităţilor: 541.2 - „Tehnologia produselor alimentare”, 541.1 - „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”, 552.2 - „Biotehnologii industriale” a Facultăţii de Tehnologie şi Management în Industria Alimentară. Materialele prelegerilor sînt selectate şi expuse în conformitate cu programul de învăţământ a specialităţii 541.2 - „Tehnologia produselor alimentare”. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | chimie alimentară | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | tehnologia alimentară | en_US |
dc.title | Chimia produselor alimentare: Ciclu de prelegeri. Partea 1 | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: