dc.contributor.author | BOEŞTEAN, Olga | |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T01:10:01Z | |
dc.date.available | 2021-06-01T01:10:01Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | BOEŞTEAN, Olga. Tehnologia panificaţiei: Note de curs. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Catedra Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica-UTM, 2016. 221 p. ISBN 978-9975-45-416-2. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-416-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15407 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | În ultimele decenii, pe baza dezvoltării cercetărilor ştiinţifice, în industria de panificaţie a avut loc o diversificare şi modernizare a tehnologiilor de procesare. Prezenta lucrare conţine o diversă gamă de metode şi tehnici din industria panificaţiei, sunt prezentate metode de analiză cuprinse în standardele şi reglementările în vigoare. Lucrarea se adresează studenţilor Facultăţii Tehnologia şi Managementul în Industria Alimentară, specialitatea 541.2 - Tehnologia panificaţiei, secţiile de zi şi cu frecvenţă redusă. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | panificaţie | en_US |
dc.subject | tehnologia panificaţiei | en_US |
dc.title | Tehnologia panificaţiei. Note de curs | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: