dc.contributor.advisor | MACARI, Artur | |
dc.contributor.author | VLAS, Vladimir | |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T11:43:39Z | |
dc.date.available | 2021-02-18T11:43:39Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | VLAS, Vladimir. Studiul tehnologiei de fabricare a cvasului în cadrul companiei «Efes Vitanta Moldova Brewery» S.A.: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Artur MACARI, 2016. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/13143 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Rezumat, Summary. | en_US |
dc.description.abstract | Cvasul este o băutură produsă din ingrediente naturale, care are o cerere tot mai sporită pe piaţa locală, deaceea în baza studiului s-au luat ca repere calitatea produsului finit, a materiilor prime recepţionate, tehnologia de producere pentru a obţine un produs de calitate pe care consumatorul sa-l consume cu plăcere în timpul de vară pentru a-şi revigora organismul. Cea mai importantă problemă este de a produce un produs, care pe tot termenul de garanţie să-şi menţină parametrii la nivelul prestabilit fără a pierde din calitate. Pentru a obţine aceasta s-a recurs la utilizarea unor recete standart şi proceduri care sunt respectatate cu stricteţe de către tehnologi, ingineri şi personal de deservire. | en_US |
dc.description.abstract | The most important issue is to produce a product that throughout the warranty to keep the default parameters to quality without a curtain. To achieve this they resorted to using standard formulas and procedures are strictly complied with by technologists, engineers and staff. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | cvas | en_US |
dc.subject | kvass | en_US |
dc.title | Studiul tehnologiei de fabricare a cvasului în cadrul companiei «Efes Vitanta Moldova Brewery» S.A. | en_US |
dc.title.alternative | The study of manufacturing technology of kvass in Efes Vitanta Moldova Brewery S.A. | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: