dc.contributor.advisor | MACARI, Artur | |
dc.contributor.author | ŢÎCU, Marcel | |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T14:18:29Z | |
dc.date.available | 2021-02-15T14:18:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | ŢÎCU, Marcel. Calitatea şi inofensivitatea tomatelor produse în spaţiu protejat: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Artur MACARI. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/13018 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Rezumat, Résumé, Summary, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Obiectivul dominant este determinarea calității și inofensivității tomatelor crescute în sere în ciclul 2. Pentru realizarea scopului propus au fost trasate următoarele obiective: 1. Determinarea indicilor fizico-chimici de calitate; 2. Stabilirea influenței ciclului 2 de producere în spații protejate asupra calității și inofensivității tomatelor; 3. Evaluarea stării actuale a cultivării tomatelor în sere în ciclul 2 de producere; 4. Demonstrarea inofensivității tomatelor în baza analizei rezultatelor obținute. | en_US |
dc.description.abstract | L’objectif dominant est la determination de la qualité et la inoffensibilité des tomates cultivées dans les serres en deuxième cycle. Pour réaliser le but proposé on a trasé les objectives suivantes: 1. Détermination des indices physico-chimiques de la qualité; 2. L’établissement de l’influence de cycle 2 de production dans espaces protegées sur la qualité et l’inoffensibilité des tomates; 3. Evaluation de l’état actuel de cultivation des tomates en deuxième cycle de production; 4. Démonstration de la inoffensibilité des tomates basé sur l’analise des résultats obtenus. | en_US |
dc.description.abstract | The primary objective is to determine the quality and harmlessness of tomatoes grown in greenhouses in cycle 2. For realization of the proposed purpose have been traced next objectives: 1. Determination of indices physicochemicals of quality; 2. Determining the influence of production cycle 2 in protected areas on the quality and harmlessness of tomatoes; 3. Assessing the current state of tomato cultivation in greenhouses in production cycle 2; 4. Demonstration of tomato harmlessness on the basis of analysis of the results obtained. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | tomate | en_US |
dc.subject | sere | en_US |
dc.subject | tomates | en_US |
dc.subject | serres | en_US |
dc.subject | tomatoes | en_US |
dc.subject | greenhouses | en_US |
dc.title | Calitatea şi inofensivitatea tomatelor produse în spaţiu protejat | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: