dc.contributor.advisor | MACARI, Artur | |
dc.contributor.author | OGLINDA, Maria | |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T12:05:37Z | |
dc.date.available | 2021-02-15T12:05:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | OGLINDA, Maria. Calitatea peştelui afumat în funcţie de procesul de uscare-afumare: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Artur MACARI. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12998 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul lucrării este: Optimizarea procesului de fabricare și studiul indicilor de inofensivitate și de calitate a peștelui afumat. | en_US |
dc.description.abstract | The goal is to optimize the manufacturing process by applying liquid fumes and to study the harmlessness and quality indices of smoked fish. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | peşte afumat | en_US |
dc.subject | smoked fish | en_US |
dc.subject | fish | en_US |
dc.title | Calitatea peştelui afumat în funcţie de procesul de uscare-afumare | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: