dc.contributor.advisor | POPESCU, Liliana | |
dc.contributor.author | GRIGOROV, Dan | |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T10:18:04Z | |
dc.date.available | 2021-02-15T10:18:04Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | GRIGOROV, Dan. Studiul comparativ de producere şi de piaţă pentru caşcaval: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Liliana POPESCU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12982 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Résumé, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Teza de master este structurată în modul următor: introducere, considerații generale privind calitatea și inovațiile în producerea cașcavalului; metode de apreciere a calității cașcavalului; studiul de piață privind pentru cașcaval; studiul comparativ de producere a cașcavalului; concluzii și recomandări. | en_US |
dc.description.abstract | Le mémoire de maîtrise est structuré de la manière suivante: introduction, considérations générales concernant la qualité et les innovations dans la production du fromage; méthodes d'évaluation de la qualité du fromage; études de marché sur le fromage; l'étude comparative de la production de fromage; conclusions et recommandations. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | caşcaval | en_US |
dc.subject | fromage | en_US |
dc.title | Studiul comparativ de producere şi de piaţă pentru caşcaval | en_US |
dc.title.alternative | La production comparée et les études de marché du fromage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: