DSpace Repository

Studii privind producerea alimentelor ecologice din carne

Show simple item record

dc.contributor.advisor RUBŢOV, Silvia
dc.contributor.author FILIPPOV, Octavian
dc.date.accessioned 2021-02-15T09:01:23Z
dc.date.available 2021-02-15T09:01:23Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation FILIPPOV, Octavian. Studii privind producerea alimentelor ecologice din carne: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea și Siguranța Produselor Alimentare. Cond. şt. RUBȚOV Silvia. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2017. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12975
dc.description Fișierul atașat conține: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Teza este structurată în 3 compartimente de baza. Fiind expusa pe 74 pagini, include: introducere, compartimente, concluzii, lista bibliografica si anexe. I-ul compartiment reprezintă studiul literaturii despre noțiunea de „produs Bio”, caracteristica bioproduselor, caracteristica pieții mondiale si în Republica Moldova al acestei categorii de produse, caracteristica agriculturii ecologice etc. Al II-lea compartiment reprezintă tehnologiile de procesare a cărnii în sistemul ecologic, halal și kosher . In al III-lea compartiment pe baza literaturii și materialelor studiate este elaborat planul HACCP privind fabricarea «Pastramă de porc». en_US
dc.description.abstract The thesis is divided into three basic sections. Being exposed on 74 pages, include: introduction, chapters, conclusions, bibliography and appendices. the first compartment is the study of literature about "Product Bio" bio characteristic feature of the world market and in Moldova of this product, feature organic farming etc. . The second compartment is meat processing technologies and ecological systems, halal and kosher. In the third compartment based on literature and study materials is developed HACCP plan on making "Pork jerky". en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject bioproduse en_US
dc.subject agricultură ecologică en_US
dc.subject procesare a cărnii en_US
dc.title Studii privind producerea alimentelor ecologice din carne en_US
dc.title.alternative Studies on the production of organic food from meat en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account