DSpace Repository

Calitatea şi inofensivitatea produselor de patiserie în cadrul întreprinderii la „La mămuca” SC „Stropşa Alexandra” SRL

Show simple item record

dc.contributor.advisor GUDIMA, Angela
dc.contributor.author CUMURCIUC, Irina
dc.date.accessioned 2021-02-13T17:14:57Z
dc.date.available 2021-02-13T17:14:57Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CUMURCIUC, Irina. Calitatea şi inofensivitatea produselor de patiserie în cadrul întreprinderii la ,,La mămuca” SC ,,Stropşa Alexandra” SRL: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Angela GUDIMA. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12966
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În lucrarea dată, se propune analiza calității și inofensivității produselor de patiserie din cadrul întreprinderii ,,La Mămuca”. În prezent este o cerere abundentă pe piață a produselor marca “street-food”, și se apelează la aceste tehnici de a produce calitativ, rapid și la un preț accesibil pentru consumatori. Sunt respectate cu strictețe cerințele de calitate și siguranță, produsele sunt mereu proaspete și chiar pregătite în fața celor care abia asteaptă să le savureze. en_US
dc.description.abstract In this thesis, it is proposed to analyze the quality and inoffensiveness of pastry products within company "La Mămuca". At the moment, there is an abundant demand on the market for street-food products, and they are turing to use these techniques to produce qualitative, fast and at affordable prices for consumers. Strictly adhering to the quality and safety requirements, the products are always fresh and even prepared in front of those who are just waiting to enjoy them. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject pastry products en_US
dc.subject produse de patiserie en_US
dc.title Calitatea şi inofensivitatea produselor de patiserie în cadrul întreprinderii la „La mămuca” SC „Stropşa Alexandra” SRL en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account