DSpace Repository

Aspecte privind calitatea produselor obţinute din aluat congelat cu utilizarea aditivilor alimentari

Show simple item record

dc.contributor.advisor BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
dc.contributor.author GRAJDEAN, Olga
dc.date.accessioned 2021-02-11T13:38:44Z
dc.date.available 2021-02-11T13:38:44Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation GRAJDEAN, Olga. Aspecte privind calitatea produselor obţinute din aluat congelat cu utilizarea aditivilor alimentari: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Valentina BANTEA-ZAGAREANU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12884
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul aceste teze constă în elaborarea și studiul calității produselor congelate cu utilizarea aditivilor alimentari. S-a pus accent pe studiul metodelor moderne de fabricare a produselor de panificație, bazele științifice ale congelării aluatului, tehnologii de obținere a produselor făinoase din semifabricate congelate, rolul aditivilor alimentari asupra calității produselor din semifabricate congelate. en_US
dc.description.abstract The purpose of this thesis is to develop and study the quality of frozen products with the use of food additives from frozen semi-finished products. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse congelate en_US
dc.subject aditivi alimentari en_US
dc.subject produse de panificaţie en_US
dc.subject aluat en_US
dc.subject semifabricate congelate en_US
dc.subject frozen products en_US
dc.subject food additives en_US
dc.subject semi-finished products en_US
dc.title Aspecte privind calitatea produselor obţinute din aluat congelat cu utilizarea aditivilor alimentari en_US
dc.title.alternative Aspects regarding the quality of products obtained from frozen dough with the use of food additives en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account