DSpace Repository

Cercetări privind fabricarea tartarului şi elaborarea sistemului de management al calităţii

Show simple item record

dc.contributor.advisor CUMPANICI, Andrei
dc.contributor.author CREŢU, Ştefan
dc.date.accessioned 2021-02-11T12:22:12Z
dc.date.available 2021-02-11T12:22:12Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation CREŢU, Ştefan. Cercetări privind fabricarea tartarului şi elaborarea sistemului de management al calităţii: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Andrei CUMPANICI. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12869
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În teză s-a urmărit scopul elaborării sistemului de management al calității al produsului tartar, și evedențierea lui pe piață ca produs de întrebuințare la mic dejun, prînz sau dejun. en_US
dc.description.abstract The thesis aimed at developing the quality management system of the tartar product, and highlighting it on the market as a product for use at breakfast, lunch or lunch. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject tartare en_US
dc.subject managementul calităţii en_US
dc.subject calitate en_US
dc.subject tartars en_US
dc.subject quality management en_US
dc.title Cercetări privind fabricarea tartarului şi elaborarea sistemului de management al calităţii en_US
dc.title.alternative Research on the manufacture of tartar and the development of quality management system en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account