dc.contributor.author | COCA, Alexandra | |
dc.contributor.author | PAIU, Sergiu | |
dc.contributor.author | LUPAŞCU, Galina | |
dc.contributor.author | GHENDOV-MOȘANU, Aliona | |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T11:38:40Z | |
dc.date.available | 2024-05-30T11:38:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | COCA, Alexandra et al. Făina de dovleac în tehnologia de fabricare a pastelor de triticale. In: Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine = Yesterday’s cultural heritage – contribution to the development of tomorrow’s sustainable society: conf. şt. intern. consacrată Zilei internaționale a femeilor și fetelor cu activități în domeniul şt. "Femeile în cercetare: destine, contribuții, perspective", 8-9 februarie 2024, ed. 9, Iași-Chişinău-Lviv, 2024, pp. 126-127. ISSN 2558 – 894X. | en_US |
dc.identifier.issn | 2558 – 894X | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/27256 | |
dc.description.abstract | În industria alimentară contemporană, inovația culinară a devenit un factor cheie în satisfacerea cerințelor consumatorilor din ce în ce mai diversificați. Un exemplu notabil al acestei inovații gastronomice este reprezentat de paste de triticale cu dovleac. Această creație culinară aduce împreună două ingrediente de bază, făina de triticale și dovleacul, pentru a crea un produs deosebit de gustos și nutrițional, care satisface nu doar gusturile, ci și cerințele de sănătate ale consumatorilor. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Authentication and Conservation of Cultural Heritage. Research and Technique, Iași | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Conferinţă ştiinţifică internaţională consacrată Zilelor Europene ale Patrimoniului "Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine" = "Yesterday’s cultural heritage – contribution to the development of tomorrow’s sustainable society", consacrată Zilei internaționale a femeilor și fetelor cu activități în domeniul Științei "Femeile în cercetare: destine, contribuții, perspective";8-9 februarie 2024, ed. 9, Iași-Chişinău-Lviv | |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | paste de triticale cu dovleac | en_US |
dc.subject | făină de triticale | en_US |
dc.subject | dovleac | en_US |
dc.title | Făina de dovleac în tehnologia de fabricare a pastelor de triticale | en_US |
dc.title.alternative | Pumpkin flour in manufacturing technology of triticale pasta | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: