Browsing 2009 by Author "PODBORSCHI, Valeriu"

Sort by: Order: Results:

  • Automobil 
    OBLEŢOV, Gleb; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un automobil de prestigiu cu dublă destinaţie.
  • BIVOL, Victor; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un design-concept de automobil destinat serviciilor de poliţie, grăniceri şi securitate. Este dotat cu o serie de atribute necesare acestor servicii şi este un proiect de inspiraţie bionică.
  • STAMATI, Mihail; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un mijloc de transport compactibil şi uşor de manevrat în traficul aglomerat şi în ambuteiaje. Un alt avantaj este ocuparea a cât mai puţin spaţiu în parcări.
  • CRIJANOVSCHI, Iurie; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un bloc medico-sanitar tip autobuz, care este dotat cu un echipament medical performant destinat acţiunilor medicale în teritoriu.
  • MÎRZA, Oleg; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un mijloc de transport electric cu două locuri la care se poate remorca o rulotă.
  • STAMATI, Mihail; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un mijloc de transport destinat spaţiilor aglomerate ale oraşelor şi are ca avantaj ocuparea a cât mai puţin spaţiu în parcări.
  • GONTA, Volodymyr; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un design-concept al unui cărucior mobil pentru persoanele cu handicap locomotor care are o serie de însuşiri menite să faciliteze mobilitatea celor care depind de acest gen de cărucioare.
  • COBÎLEANSCHI, Leonid; PODBORSCHI, Valeriu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2009)
    Proiectul reprezintă un design-concept de automobil cu tendinţe şi stil Bugatti.

Search DSpace


Browse

My Account