Browsing by Subject "zaharoză"

Sort by: Order: Results:

  • ŢISLINSCAIA, Iana; SUBOTIN, Iurie; DRUŢĂ, Raisa (Tehnica UTM, 2014)
    În lucrare sînt prezentate rezultate studiului conţinutului de zaharoză în produsele de cofetărie (biscuiţi) produse în Republica Moldova şi studiată posibilitatea înlocuirii zaharozei cu îndulcitorii naturali (fructoza). ...
  • PALADI, Daniela; TATAROV, Pavel (University Dunarea De Jos, Galati, 2008)
    The purpose of this work was to elaborate the physical-chemical method able to estimate the sweet taste degree of jam as a function of the physical-chemical properties of fruits and saccharose content of the final products. ...
  • TATAROV, Pavel; SANDULACHI, Elizaveta; PALADI, Daniela; TARÎTA, Vasile; MACARI, Artur; FLOREA, Diana (Romanian Inventors Forum, 2009)
    The procedure includes the preparation, partial dehydration of raw material (16…22% of dry soluble substances), adding 30…50 parts of saccharose mass to 100 parts of dehydrated raw material mass, jellification substances ...

Search DSpace

Browse

My Account