Browsing by Subject "ulei de floarea-soarelui"

Sort by: Order: Results:

  • BERNIC, Ina; POPOVICI, Cristina; CAPCANARI, Tatiana; DESEATNICOVA, Olga (Tehnica UTM, 2012)
    Uleiurile şi grăsimile vegetale au un rol important atît în alimentaţie, cît şi ca materie primă pentru diferite ramuri industriale. În prezent tendinţele actuale în dezvoltarea şi performanţele alimentaţiei publice sînt ...
  • POPOVICI, C.; RUBŢOV, S.; DESEATNICOV, O.; STURZA, R. (Editura U.T.M., 2007)
    Lucrarea include analiza calitativă şi cantitativă a microbiotei uleiului de floarea soarelui şi a margarinei iodate în raport cu probele martor (ulei şi margarina neiodate). Datele experimentale obţinute se află în limitele ...
  • HARITONOV, Svetlana; STURZA, Rodica (Tehnica UTM, 2018)
    The use of iodized sunflower oil as an additive is an affordable and inexpensive method. In addition, iodine is a liposoluble element, which facilitates its incorporation into oil. But the incorporation of iodine in oil ...
  • STURZA, Rodica (Editura U.T.M., 2005)
    The objectives of this work are researches for obtaining iodized oil that would satisfy the requirements of body in iodine. The sunflower seed oil is a product with the most important value, thus the production of oil ...
  • STURZA, Rodica; DRUŢĂ, Raisa; COVACI, Ecaterina; DUCA, Gheorghe; SUBOTIN, Iurie (Tehnica UTM, 2020)
    This article investigates the processes that take place during the forced thermo-oxidation of sunflower oil. The results obtained in the study showed a major impact of thermo-oxidation. (90 ± 2 °C. supplied air with a speed ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2007-06-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la un procedeu de obţinere a uleiului de floarea-soarelui cu valoare biologică sporită. Procedeul de obţinere a uleiului de floarea-soarelui cu valoare biologică sporită ...

Search DSpace

Browse

My Account